Kukkakaali tabbouleh

Tabboulehia olen syönyt monesti, mutta en ikinä kukkakaalista valmistettua. Tässä reseptissä kukkakaali korvaa couscousin.

Alunperin ohjeen löysin kirjasta * It’s all easy . Muutenkin tämä kirja toimii itselleni inspiraationa ja hyvänmielen lähteenä.

Tässä helppo ohje, joka oli myös suhteellisen helppo valmistaa.

1 keskikokoinen kukkakaali

1 kurkku

1 valkosipulinkynsi (laitoin kaksi koska ♥️)

Yksi ruukku korianteria

Yksi ruukku lehtipersiljaa

Kourallinen minttua

Kahden kevätsipulin varret

Puolikkaan sitruunanmehu

1dl oliiviöljyä

Suolaa

Pippuria


Puolita kurkku ja kaavi siemenet pois. Silppua kurkku pieneksi. Silppua yritit hienoksi. Hienonna valkosipuli.

Kukkakaalit saat hienoksi parhaiten esimerkiksi tehosekoittimessa.

Ota iso kulho, jossa sekoitat oliiviöljyn, suolan, pippurin, sitruunamehun ja hienonnetun valkosipulin.

Kasaa tabboulehin muut ainekset kulhoon ja sekoita.

Tarvittaessa lisää mausteita ja öljyä.

Itse lisäsin vielä puolikkaan tuoreen chilin joukkoon.


Todella hyvä lisuke monelle ruoalle. Toivottavasti maistuu <3


*merkitty linkki sisältää mainoslinkin

Maukas kukkakaali tabbouleh valmistuu hetkessä.
Edellinen
Edellinen

Herkullinen ja helppo mustikkakakku

Seuraava
Seuraava

Nektariini-parmankinkku salaatti