Nektariini-parmankinkku salaatti

Tämä ihana kesäisen raikas, mutta täyttävä salaatti on mun uusi lemppari. Vielä on hetki kesää jäljellä, joten ehkä pitää testata tätä ainakin kerran. Ainakin viimeksi oli vielä kaupassa nektariineja saatavilla. Persikat sopii tähän myös. Kurpitsansiemenet ei ole pakollisia, mutta itse tykkään siitä että salaatissa on vähän pureskeltavaa. Pieni suola siemenissä, jos ne paahdat pannulla sopii tähän täydellisesti.


3-4 nektariinia
Paketti Parmankinkkua
Paketti mozzarellaa
Minttua
Basilikaa
Paahdettuja kurpitsan siemeniä
Kevätsipulia
Balsamicoa (vaaleaa)
Oliiviöljyä
Pippuria
Suolaa

Paahdoin siemenet pannulla (ei öljyä) ja lisäsin niihin hiukan suolaa.
Muuten siis pilkot ja ja kasaat tuotteet lautaselle. Jos et tykkää Parman kinkusta tai syö lihaa sen voi jättää pois.
Tästä määrästä riittää kahdelle jollei yhdellä ole tosi nälkä niin kuin mulla 😅

Edellinen
Edellinen

Kukkakaali tabbouleh

Seuraava
Seuraava

Mustikkaherkku