Munakoiso tomaattikastikkeessa

Tänään tein lounaaksi lämmintä, helppoa ja kohtuullisen nopeaa kasvisruokaa. Kasviksia tomaattikastikkeessa, päälle yrttejä ja paahdettua mantelia. Niin hyvää. Tätähän voisi varioida haluamallaan tavalla. Munakoison tilalle esim kesäkurpitsaa.

Oikaisin hankkimalla Muttin pastakastikkeen, jota sitten vaan vähän tuunasin mausteilla.

Nopeasti ja lyhykäisyydessään resepti alla:

1 purkki papuja (käytin isoja valkoisia papuja)

1 pieni munakoiso

1 pieni sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 purkki esim Muttin pastakastiketta

Korianteria

Kevätsipulia

Mantelia (paahdoin pannulla nopeasti)

Suola

Pippuri

Basmatiriisi

• Ensin viipaloi munakoisot siivuiksi ja ripottele suolaa päälle. Anna niiden olla sen aikaa omassa astiassa suolan kanssa, kun pilkot muut kasvikset valmiiksi.

• paahda mantelit pannulla (ja lisää halutessasi hiukan suolaa)

• Tämän jälkeen valuta ylimääräinen neste pois munakoisoista ja pilko pienemmäksi.

• Paista pannulla sipuli ja kuutioitu munakoiso. Lisää joukkoon valkosipuli.

• Lisää viimeisenä tomaattikastike ja pavut. Lisää mausteet (suola, pippuri ja käytin hiukan kasvisliemijauhetta käytän tätä).

• Keitä riisi

Ripottele annoksen päälle kevätsipulia, korianteria ja pannulla paahdettuja manteleita. Ja hei jos haluat katsoa reelsin ohjeesta se löytyy tililtäni täältä.

Iloisia kokkailuhetkiä!

Herkullista kasvisruokaa
Edellinen
Edellinen

Riisinuudelisalaatti kanalla & inkiväärikastikkeella

Seuraava
Seuraava

Appelsiini- mozzarellasalaatti