Pitaleivät pesto & mozzarella täytteellä

Sunday baking ✨ Nämä on niin hyviä✨

Testasin tämän ohjeen tässä yksi päivä ja kaikki syötiin heti. Tänään leivoin annoksen tuplana.

Helppo valmistaa ja taatusti jää mun vakkariksi, jos tekee mieli leipoa jotain suolaista.

Pitaleipä pestotäytteellä (8kpl)

Taikina

180g kreikkalaista jogurttia

200g vehnäjauhoja

1.5tl leivinjauhetta

1/2tl suolaa

Täytteeksi:

Pestoa

Mozzarella raastetta

Tuoretta basilikaa

Voiteluun oliiviöljyä

• sekoita taikinan aineet keskenään. Anna taikinan seistä vähintään 30min

• uuni 220 astetta

• jaa taikina 8 osaan ja kauli pyöreäksi

• lisää väliin pesto, juustoraaste ja basilika

• rypytä taikina kasaan, käännä ympäri ja kauli varovasti jauhoitetulla alustalla littanaksi (kuten videolla)

• paista noin 7-8 min

• voitele paiston jälkeen oliiviöljyllä. Käytin tällä kertaa öljyä mikä kaapista löytyi, kun oliiviöljyä ei ollut.

Täältä löydät alkuperäisen postauksen minun Instagram tililtä videon kera:

https://www.instagram.com/reel/C1zs7OWNFWn/?igsh=c3dtemRrcDNqZ25k

Ohjeen olen jostain joskus bongannut ja kirjoittanut muistiin.

Happy baking 😊

Edellinen
Edellinen

Helppo palaleipä

Seuraava
Seuraava

Aamiaissämpylät